наоми кембъл

Наоми Кембъл бе коронясана за модна икона

Наоми Кембъл, един супермоделите на 90-те години, бе коронясана с наградата „Модна икона” на тазгодишните  награди за мода, които се проведоха вчера в Лондон. Наоми блестеше в рокля на дизайнера Александър Маккуин, в така наречената „почти гола“ визия.

Наградата за „Дизайнер на годината”, отиде при англичанина Даниел Лий, за работата му с марката „Bottega Veneta”.До лятото на 2018 г., Даниел Лий бил непознат, работещ зад кулисите млад ентусиаст. Сега той е моден играч и благодарение на него, една от най-луксозните модни къщи Bottega Veneta постигна значим успех. Дизайнерът спечелил  и в четирите категории, в които бил номиниран. „Дизайнер на аксесоарите на годината”; „Дизайнер на женското облекло на годината”; „Марка на годината” и „Дизайнер на годината”.

За модел на годината беше обявена южносудано- австралийската звезда Адут Акеч. С речта си, тя използва възможността, да призове за по-голямо разнообразие и толерантност в модната индустрия.

Джорджо Армани бе признат за доайен в модната индустрия, и бе награден за изключителните си постижения. Той получи наградата си от актрисите Кейт Бланшет и Джулия Робъртс, които и двете носеха негови тоалети.

наоми кембъл

наоми кембъл

Наоми Кембъл и Адут Акеч

Източник: vogue

Авторски публикации 97

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре