Chi e Marlena

Chi e Marlena? Музата на Måneskin

Maneskin- името на световно известната италианска поп-рок група е измислено съвсем спонтанно преди конкурс за млади изпълнители в Рим. Все още тотално без-известни, четиримата младежи се събират в училище и започват да пеят и свирят заедно по Римските улици. Кариерата на улични музиканти не продължава дълго. Към днешна дата Maneskin са една от най-обичаните и предпочитани поп-рок групи. Крехка биография, но с платинен албум.

Песните, както и музиката са авторски. И така от пеене по улиците, до създаването на световно касаещ въпрос- Коя всъщност е Marlena?

Marlena е главната героиня във всички топ хитове на групата. Няма как, да не се запитаме, коя е тя? Да, въпреки 100%-вото предположение, че е любима на фронтмена Дамяно, не е. Marlena била Maneskin. Героинята, която се прибира вкъщи “Torna a casa”  и се съблича в черно „Morirò da re”, е измислен персонаж олицетворяващ цялата група.  

 „Marlena сме ние, Монескин. Това е Венера на групата, олицетворение на нашата свобода, творчество, живот. „Torna a casa“ е парче, което можете да слушате със затворени и отворен ум. Отворете ума си, за да се приберете вкъщи“.

Marlena

Неуловима женска фигура, която заинтригува и заинтригува феновете още от първата песен. Но говорейки за последния сингъл, Måneskin заяви, че „Torna a casa“:

„това е интензивна, модерна балада, която разказва за раздяла: това е изблик на човек, който е загубил своята муза, обаче, тя ще чуе молитвата му и ще се върне при него.“

Фронтменът Дамяно разкрива, че Марлена:

„е страхотно ядро, което обхваща всички . Marlena е нашата вдъхновяваща муза и вмести последното послание, което сме вложили вътре в века. Тук се разкрива мистерията на тази тайна женска идентичност.”

Монескин ще вземат участие в Рок ам Ринг през юни 2022 г.

Авторски публикации 195

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
error: Копи не е възможно!!!