Chi e Marlena

Chi e Marlena? Музата на Måneskin

Maneskin- името на световно известната италианска поп-рок група е измислено съвсем спонтанно преди конкурс за млади изпълнители в Рим. Все още тотално без-известни, четиримата младежи се събират в училище и започват да пеят и свирят заедно по Римските улици. Кариерата на улични музиканти не продължава дълго. Към днешна дата Maneskin са една от най-обичаните и предпочитани поп-рок групи. Крехка биография, но с платинен албум.

Песните, както и музиката са авторски. И така от пеене по улиците, до създаването на световно касаещ въпрос- Коя всъщност е Marlena?

Marlena е главната героиня във всички топ хитове на групата. Няма как, да не се запитаме, коя е тя? Да, въпреки 100%-вото предположение, че е любима на фронтмена Дамяно, не е. Marlena била Maneskin. Героинята, която се прибира вкъщи “Torna a casa”  и се съблича в черно „Morirò da re”, е измислен персонаж олицетворяващ цялата група.  

 „Marlena сме ние, Монескин. Това е Венера на групата, олицетворение на нашата свобода, творчество, живот. „Torna a casa“ е парче, което можете да слушате със затворени и отворен ум. Отворете ума си, за да се приберете вкъщи“.

Marlena

Неуловима женска фигура, която заинтригува и заинтригува феновете още от първата песен. Но говорейки за последния сингъл, Måneskin заяви, че „Torna a casa“:

„това е интензивна, модерна балада, която разказва за раздяла: това е изблик на човек, който е загубил своята муза, обаче, тя ще чуе молитвата му и ще се върне при него.“

Фронтменът Дамяно разкрива, че Марлена:

„е страхотно ядро, което обхваща всички . Marlena е нашата вдъхновяваща муза и вмести последното послание, което сме вложили вътре в века. Тук се разкрива мистерията на тази тайна женска идентичност.”

Монескин ще вземат участие в Рок ам Ринг през юни 2022 г.

Авторски публикации 256

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре