Меган Монтанер

Меган Монтанер: „ Жените, които се оперират в крайна сметка са едни и същи, и ми се струват ужасни”

Меган Монтанер е млада, талантлива, магнетична и е едно от новите лица на испанското кино. Актрисата намира щастието си в това да прави кино, особено комедии. Според нейните колеги в киното, тя е от актрисите, които дават най-доброто чувство за хумор на снимачната площадка, дори когато играе драматични роли. След като завършва актьорско майсторство през 2010 г., Меган е участва в много телевизионни предавания, заема главна роля в пет телевизионни новели, включително Велвет и „Посолството”, с които става популярна и харесвана и сред българската публика. Талантливата актриса се радва на международно критическо признание и изглежда най-доброто за нея тепърва предстои.

Мегън Грасия Монтанер е родена на 21 август 1987 г. в Уеска, Арагон, Испания. Меган започва да работи като гримьор за местна телевизия. Въпреки това, тя винаги се е интересувала от актьорско майсторство, и след като е участва в семинар на Кристина Рота, решава да се премести в Мадрид.

Казва, че когато за пръв път се е преместила в Мадрид, трябвало да се научи как да „неутрализира“ своя акцент. Също така споменава, че всеки път когато се върне у дома, нейният акцент се завръща. Предизвикателство с което не спира да се бори, въпреки, че говори перфектно още два езика освен матерния- италиански и английски език.

Получава първата си роля през 2010, а през 2012 изигравайки ролята на Пепа Агирре в „Тайните на времето” екстремно набира популярност както в родната Испания, така и в Италия. През 2013 Меган Монтанер буквално триумфира в Италия с телевизионната поредицата “Без идентичност” ,и тя става една от най-популярните и желани актриси в Италия. Първоначално Меган не се е явявала на прослушване за Пепа в „El secreto de Puente Viejo“(Тайните на времето); тя всъщност е била на прослушване за друго телевизионно предаване, но изглежда съдбата и се усмихва, защото попада на правилното място в правилното време, и някой решава, че тя ще бъде идеална за тази роля.

 

меган монтанер

 

На 9 юни 2019 първата серията  на ”Lontano Da Te” (нова тв новела, съвместна продукция на Mediaset Испания и Италия) бе представена от италианския Canale5, с участието на Меган Монтанер. Само аудиторията на футболния мач на Португалия и Холандия, предаван от RAI1 същата вечер, надминава новия сериал по гледаемост с едва 12.9%.

“Lontano Da Te” разказва историята на Кандела и Масимо (Алесандро Тибери), два напълно противоположни типажа, които се запознават на летището. Тя е естествен, хаотичен художник от Севиля, докато той, родом от Рим, е сериозен и организиран бизнесмен. Обратно в техните страни, нито един от тях не може да престане да мисли за другия.

След раждането на сина си през 2017, Меган не е спряла да работи. Поддържа фигурата си с пилатес и разходки в планината. Въпреки, че е обявена за модна икона, в ежедневието си носи само дънки и маратонки, токчета само по партита и светски събития. Споделя, че във връзката си с биологът Горка Ортузар, намира щастие и стабилност.

 

меган монтанер

Снимки/ FACEBOOK

 

Авторски публикации 106

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
error: Копи не е възможно!!!