Контакти

Cafe Arté  е независима електронна медия с идеална цел . Платформа за съвременни хора и идеи. Публикуваме разнообразни статии на тема изкуство и култура, културни афиши, прес-съобщения и новини, главно свързани със света на изкуството и културата.

Мисията ни, на първо място е да вдъхновяваме и зареждаме положително, докато своевременно информираме нашите читатели.

Cafe Arté не е локална медия, през последните години се развива стремглаво като национална. Уебсайтът се посещава от хора от цяла България, дори и Европа. Официален партньор на Cafe Arté e италианският електронен вестник- The Black Coffee, което допълнително разширява читателския кръг.

Cafe Arté предоставя възможност за изява на доброволци, които искат да пишат актуални статии на тема изкуство, култура или лайфстайл, и имат за цел да изградят име като автор в електронни медии. За повече информация или допълнителни въпроси, не се колебайте да пишете на:  [email protected] или [email protected]

Cafe Arté се създава през месец август, 2018 г. Собственик и главен редактор е Дарина Жутева. Художник и любител на изкуството в най-разнообразните му проявления. Учи онлайн съвременно изкуство и дизайн, към музея за съвременно изкуствоMoMA”, Ню Йорк. Вярва, че изкуството е незаменим и задължителен „инструмент“ за споделяне на по-добър и смислен свят. 

PRESS RELEASE requirements

Заглавие и подзаглавие (възможни са промени от главния редактор);

Два, три параграфа с подробности;

Снимки: максимум 1300 пиксела;

Word File формат;

Местоположение на събитието;

Информация за връзка/контакти;

info@cafearte.bg

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
error: Копи не е възможно!!!