24 ЧАСА НОН-СТОП ТЕАТРАЛЕН МАРАТОН

24 ЧАСА НОН-СТОП ТЕАТРАЛЕН МАРАТОН 30-31.03

Theatre-studio 4xс призовава всички любители на театъра и креативни души! Готови ли сте за това приключение?! Ако да, запишете се за участие на живо в салона на “Алма Алтер” в края на всяко едно от представленията през месец март. Какво трябва да вземете? Доброто си настроение, пантофи  и четка за зъби! Останалото е от нас! Очакваме ви!

Гладни маратонци представления не играят, затова ще ви представим спонсорите, които ще се погрижат да сте сити и заредени с енергия през всичките 24 часа на Маратона! Мекица & Кафе , които ще подсладят началото на деня и ще ни върнат в детството с изкушаващите си мекици. Pizza Lab 🍕, които още от далече пълнят въображението и празните стомаси с аромат на пеперони, песто, гъби🍄! Ах! 😋 Следобед ще направим малка кафе пауза, за която нашите любими партньори от RawCakes.bg – Сурови торти са се погрижили да е много сладка. Вечерята се очертава да е пиршество, 🍲благодарение на приятелите ни от Миш Маш, чиито кулинарни умения се простират от традиционния миш-маш до най-смелите ти фантазии.

Миналия декември към програмата на “Алма Алтер” бяха добавени три нови попълнения-дипломните спектакли на три от нашите студентки, чийто труд ще можете да видите и на “24 часа Нон-стоп Театрален Маратон”.

“България-страната на убитите поети” ще ни запознае с няколко известни и не дотолкова известни имена в българската литература и ще разнищи въпросът, който списание L’Europeo постави-Кой убива българските поети?

После ще се оставим на всепоглъщаща мания за създаване на невиждан досега нов сорт лале, която ще предизвика моралните граници на човешкото същество по пътя към постигането на тази висша цел с “Тулипомания”.

Всички тези насъбрали се емоции ще избухнат в моноспектакъла “Аз, Лейди Макбет”, където ще изследваме инстинктивната и бурна женска природа и жертвата, която една жена би дала в името на любовта. Елате на Маратона, за да видите тези и още 6 алмаалтерски представления, а в последното десето ще имате възможност да се включите и със собствена роля.

Проектът се осъществява със съдействието на Театър-лаборатория Алма Алтер и Студентски съвет към СУ “Св. Климент Охридски” и финансовата подкрепа на Европейски корпус за солидарност. Партньори на събитието са Мекица и Кафе, Pizza Lab, Raw Cakes, БГ Радио, Лицата на града, Cafe Arte и Диктофон Медия.

Авторски публикации 400

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
error: Копи не е възможно!!!