Приключения с кораб

Пролетни пътешествия на тримата герои от трилогията „Приключения с кораб“

Първите пролетни пътешествия на тримата приятели от трилогията „Приключения с кораб“ ще бъдат на 07.04.2024 г., 12.05.2024 г. и 19.05.2021 г. (неделя) в клуб „Строежа“ (гр. София, ул. Георги Раковски 116).

В куклените спектакли с музика на живо „Роден под щастлива звезда“ и „Островът на изненадите“, приключенците разказват на децата колко силно може да бъде приятелството и колко важно е да следваш смело порива на своето сърце. Тримата приятели попадат в напрегнати и чудати ситуации, преминават необикновени препятствия, но заедно успяват да стигнат до тайнствен остров, където дори стават почетни гости на кралски купон. Те ни доказват, че страховете се преодоляват със смелостта на сърцето, а трудностите със силата на приятелството.

Приключенската история „оживява“ чрез МУЗИКАТА! Всеки герой е представен с песен, а всяко сценично действие е одухотворено със звукова атмосфера. Възприятието на музиката откликва на естествените детски нагласи за красота и развива естетическият им усет. По време на представленията деца и родители са активни участници, влизайки в ролята на разказвачи или певци на част от песните.

Последващите образователни творчески ателиета превръщат децата и техните родители в още по-активни участници. Те ще създадат 3D картичка и театрална кукла-герой с помощта на Здравка Кантарева – художник и сценограф на представленията.

Facebook събитие за 07.04.2024 г.: (7) „Островът на изненадите“ и работилница за кукли в Клуб Строежа | Facebook

Facebook събитие за 12.05.2024 г.:(7) „Роден под щастлива звезда“ и творческа работилница в Строежа | Facebook

Facebook събитие за 19.05.2024 г.: (7) „Островът на изненадите“ и работилница за кукли в Строежа | Facebook

ПРЕПОРЪЧВА СЕ ПРЕДВАРИТЕЛНОТО ЗАКУПУВАНЕ НА БИЛЕТИ!

Билети Eventim.bg: https://shorturl.at/knqt4
15 лв. за деца (с включени материали за работилницата)
10 лв. за възрастни
Деца до 2г. – безплатно.

Авторски публикации 363

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
error: Копи не е възможно!!!