Ирена Рельовска - Бартън

„Настрой подсъзнанието си за изобилие“. Премиера на новата книга на Ирена Рельовска – Бартън на 20-ти юни 

Facebook
Instagram
Linked In
Fb messenger
Follow by Email

На 20-ти юни (вторник) 2023 г., от 19 ч., в Проджект Лаб, бул. „Кн. Мария Луиза“ 58, зала Европа, гр. София ще се проведе премиерата на новата книга „Настрой подсъзнанието си за изобилие“ на писателката Ирена Рельовска – Бартън.

Това е и първата книга на български език за постигане на успех и изобилие чрез Техники за емоционална свобода (ТЕС).

По време на събитието ще имате възможността да участвате в ТЕС – практика заедно с автора на книгата. Целта е да достигнете своя пълен потенциал с най-новите примери и практики в сферата. В края на събитието можете да вземете книгата с автограф от автора.

Ирена Рельовска-Бартън е преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата с ТЕС към Академията по ТЕС и Пренареждане на Матрицата на ТЕС Мастър Карл Досън. Тя е единствената българка от около 300 души в света с академичния сертификат по ТЕС от създателя на метода Гари Крейг. Основател и Управител на Българска асоциация за развитие на енергийната психология (БАРЕП), член е на Международната асоциация за развитие на меридианните техники ААМЕТ International. По професия икономист, Ирена напуска успешната си банкова кариера и от 2010 г. активно популяризира методите на енергийната психология чрез медиите, провеждане на демонстрации и обучения. Видеоклиповете й с ТЕС в интернет са гледани десетки хиляди пъти.

Авторски публикации 249

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
error: Копи не е възможно!!!