премиера "поклон чупка поклон"

Премиера на моноспектакъла „Поклон чупка поклон“ на Екатерина Казакова и Милена Маат в Театър 199

На 26ти Април, в театър 199 от 19:30 часа, ще бъде премиерата на моноспектакъла „Поклон чупка поклон“ на Екатерина Казакова със сценарист и режисьор Милена Маат.

Какъв е светът тук и сега през погледа на един извънземен изследовател на Земята, който си задава важни въпроси и чрез отговорите им сглобява пъзела на своята експедиция – има ли смисъл човешкото съществуване.

Спектакълът представя по един нов, провокативен и игрив начин комуникацията между хората и откритите й предизвикателства – отчуждението, откъсването от матрицата и нежеланието за разбиране на другия.


Главният герой – извънземен изследовател на Земята – своенравен, самоуверен и по своему симпатичен персонаж, тръгва на пътешествие, за да открие човека в себе си и да се слее с Вселенския дух. В срещите си с другите разбира, че общуването не е лесна работа и ще му отнеме много време, докато намери всички допирни точки с човеците наоколо.
Спектакълът акцентира на особено важната роля на комуникацията, превърната в последно време в Ахилесова пета. Интересната гледна точка на автора и режисьора Милена Маат, пресъздадена на сцената от актрисата Екатерина Казакова, провокират размисъл върху преходността на съществуването, осъзнаване на силата на малкият голям човек, който може да позволи на Времето да бъде негов пътеводител, но и да изиграе важно роля в опазването на Вселенската хармония.

Авторски публикации 363

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
error: Копи не е възможно!!!