как антиваксърите

Как антиваксърите да убием скуката вкъщи

От понеделник 25.10.21, посещението на публични места ще е възможно само с наличието на ваксина, отрицателен бърз тест или антигенен тест. Съответно, тези които нямат нужните сертификати могат безпроблемно да обиколят всички улици, паркове и планини, за да се приберат малко по-вдъхновени и ентусиазирани вкъщи. И после какво? Ами почивните дни?

Един съвет, каквото и да правите, само Ви молим, не ставайте влогъри, блогъри, ютубъри, инфлуенсъри… По-добре станете поет, художник, китарист, може по-полезно да се окаже за „цялото”…

Имаме хиляда и сто предложения за вас! Освен за новини, клюки и чат, Интернет, може да се използва и за научаването на нещо ново. Има милиарди видеа с всякакви уроци и упражнения, от „Как се прави тирамису?”, до „Как да напишем книга?”.   

Езици

Отворете тълковния речник, обогатете езика си. Знаете ли какво означава думата секуларизъм или профан? Ами консолидиране и мултиплициране? Кой е Аристофан или какво е евдемония?

Ето още едно предложение, след като обогатите майчиния език, научете нов.

Компютри

Научете се да работите с някоя нова компютърна програма. В днешния силно конкурентен и дигитално ориентиран свят, ще ви е от полза.

Танци

Научете се да танцувате. Заменете видеата с пилатес и гири с танци. Балет, танго, народни танци, ще се забавлявате- гаранция.

антиваксърите

КАКВО ОЩЕ?  

Да плетем макреме

Да нахраним уличните котки

Да бродираме маски

Да седнем до клюкарките на пейката пред блока

Да развием нова конспиративна теория

Да почистим найлоновите торбички от парка

Авторски публикации 195

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
error: Копи не е възможно!!!