Иван Кюркчиев

Иван Кюркчиев ще бъде член на журитата на два конкурса в Италия

Facebook
Instagram
Linked In
Fb messenger
Follow by Email

Директорът на операта в Русе, Иван Кюркчиев е поканен за член на журитата на два големи певчески конкурси в Италия- в Генуа през декември тази година и в Бергамо през март 2022

Високо признание за българския оперен директор и импресарио Иван Кюркчиев. Директорът на Държавна опера Русе е поканен да бъде част от журитата на два интернационални певчески конкурса в Италия, заедно със светила в операта като Сър Ричард Бониндж, Фиоренца Косото и Ернесто Паласио.

Concorso Lirico Internazionale Città di Genova– конкурсът, който ще се проведе в Генуа на 15-16-17 декември 2021, е състезание с международен характер: могат да участват състезатели от всякакъв вид националност. Състезателите трябва да представят шест арии по свой избор на оригиналния език и тон. Позволени са транс-позиции, консолидирани от традицията.

Вторият конкурс „26 Concorso Internazionale di Canto Lirico Ferruccio Tagliavini 2022“, който се провежда в сътрудничество с Община Дойчландсберг и Опера Грац, ще се проведе между 28 март- 4 април 2022г., в Бергамо.

Авторски публикации 319

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
error: Копи не е възможно!!!