смартфонът

10 неща с които смартфонът ни разделя завинаги

смартфонът

Вестниците. Кой ще купува вчерашни новини? Новините и клюките в Интернет се разпространяват по-бързо от вирус. Информацията стига до нас моментално или наблюдаваме директно случващото се онлайн. Бъдещето на вестниците и телевизията е просто в коментирането. Престижни коментатори на новини и събития.

Книгите. Тук със съжаление. Каква по-рамантична гледка, от гледката на държащ книга в ръце замислен читател. Ами миризмата, пожълтелите страници и вехти корици?

В парка, на плажа, в самолета. Вече не можем и да прочетем заглавието на книгата която четат, защото на електронния носител не се вижда.

смартфонът

Пътните карти. Жените ликуват, малък процент от дамите имат правилна ориентация с пътни карти. Разбира се, отдавна използваме различни видове навигация, но смартфонът отново печели по точки.

Фотоапаратът. Дори професионалните фотографи използват своя смартфон.

Снимките. Помните ли албумите със снимки? Снимките се съхраняват вече в „облак“, кой ти ги вади…

Уличен телефон. То това си е антика, но все пак влиза в колекцията от непотребности.

Билети. Както новините, снимките, навигацията и билетите за концерт или самолет са вече в смартфона. Нужен ни е само един баркод.

смартфонът

Бележките. Каква романтика…

Смартфонът

Парите. Плащането с банкови карти отдавна е демоде. Мобилни портфейли, онлайн банкиране, крипто валути и какво ли още не. Разплащането на ръка ще е легенда. Истински банкноти ще виждаме по-рядко от падащи звезди в небето…

Авторски публикации 199

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
error: Копи не е възможно!!!