николена шопова

Николена Шопова завладява Калифорния

Пловдивчанката Николена Шопова набира все по-голяма популярност в арт средите на Америка. Тя е дипломиран художник и преподавател по изобразително изкуство и умее да борави с различни техники в работата си, с което удивлява признати американски художници. Само за година картините ѝ преминават от уличното изкуство към стените на най-престижните галерии в Калифорния. Големият успех настъпва с покана за собствено студио в най-желаната от творците галерия в Ориндж Каунти LagunaArt gallery. Всеки ден получава покани за участие в различни арт-шоу проекти, гала вечери и изложби. Ангажирана е за изпълнение на проекти от държавни институции и дори колекционери.

Разбира се, това е само началото на обещаващата ѝ кариера, но пътят ѝ до дук, не е бил лесен. Когато пристига в страната на сбъднатите мечти, ситуацията не е била толкова бляскава и всичко което е научила и постигнала е на принципа проба-грешка. За щастие среща голяма подкрепа от арт организация която ѝ показва правилния път, учи я как да действа, как да се изявява като артист, и разбира се как да се продава като художник. Освен, че е млада и талантлива, печели американците с личността си. Хората на улицата я познават и поздравяват. Шегува се, че е научила целия богаташки квартал на Калифорния, къде се намира Пловдив с пейзажите си на града.

Опитът ѝ показва, че за да си осигуриш поле за изява в Америка, трябва да си част от арт асоциация или стрийтарт културата, с която също се печели голяма популярност и може да отвори различни врати. Ежедневието ѝ към момента е изключително натоварено. Самата тя споделя, че е изцяло концентрирана в работата си и влага цялата си енергия и време в професионалните си ангажименти. Води атр класове и рисува всеки ден. Събужда се сутрин с жажда да твори, провокира сама себе си и не спира да се учи и усъвършенства. Креативна, ентусиазирана, със свободен дух, поставя си все по-високи цели, мечтае неограничено и вярва, че няма недостижими върхове.

Ние се надяваме чаровната пловдивчанка да е поредното доказателство, че Америка е страната на сбъднатите мечти и да се превърне в пример за подражание с бъдещите си успехи.

Авторски публикации 218

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
error: Копи не е възможно!!!