„Цветна фантазия“ Даниела Стойкова

Осмомартенска изложба „Цветна фантазия“ на Даниела Стойкова

Художничката Даниела Стойкова ще открие интересна и нестандартна

самостоятелна изложба в столичната Арт галерия „Д. Стойкова“ на улица Цар Асен 61. Изложбата „Цветна фантазия“ е посветена на празника на жената – 8 март и на настъпването на първа пролет.

На 6 март се открива нова изложба на живописни цветя – „Цветна фантазия“ от художничката Даниела Стойкова. Повод е красивият и нежен мартенски месец, посветен на жената. Изложбата може да бъде посетена от 6 до 25 март в Арт галерия „Д. Стойкова“ на ул. Цар Асен № 61, гр. София. Тя ще се излъчи и онлайн, за всички които не могат да присъстват на събитието.

Месец март е символ на красотата и преклонението пред дамите. Месец, в който показваме своето уважение и любов към тях. Към тяхната чувствителност, емоционалност и женственост. Към тяхната нежна, подобно на прекрасна пеперуда душа. Ала месец март е и време, в което изразяваме своите чувства и уважение към нежния пол чрез пленителния символ на цветята. Няма нищо по-запомнящо се и силно от подаръка на цвете. Той озарява женското сърце и душа. Миг, равняващ се на екстаз.

За да усетите красотата на цветята и магията на изкуството, заповядайте на изложбата на младата българска художничка Даниела Стойкова Цветна фантазия. Потопете се в романтичната и изпълнена с пролетно настроение атмосфера на изложените маслени картини.

В новата експозиция са включени над 30 модерни платна с маслени бои, в които освен естетиката, присъства и оригиналния почерк на автора. Ще се заредите от гледките на огромни цветя и впечатляващи багри, енергия, светлина и експресивност.

Художничката  вече има солидна творческа биография. Родена е през 1990 г. в гр. Нова Загора. Изучава рисуване в АМТИИ Пловдив. Участва в голям брой колективни изложби в страната и в Италия, и вече има зад гърба си 11 самостоятелните изложби, сред които: изложба в Народно събрание на Република България, изложба в Българска търговско-промишлена палата, Българска академия на науките, Галерия Къщата на София, Галерия Алсон – Милано (Италия) и др.

Заповядайте в Арт-галерия „Даниела Стойкова“, в самото сърце на столицата – ул. „Цар Асен“ №61, за да усетите полета на цветната фантазия на един български творец. 

Изложбата може да бъде разгледана онлайн тук:

https://dstoykova.com/cvetna-fantaziya-izlozhba-za-8-mart.html

 „Цветна фантазия“ Даниела Стойкова
Авторски публикации 400

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
error: Копи не е възможно!!!