VALLIATI иновативна модулна къща

VALLIATI CLASSIC Иновативно модулно жилище от 56 кв.м

VALLIATI CLASSIC-съвременно жилище, което има за цел да постигне най-високите изисквания, за да бъде модерно и едновременно с това, ефективно полезно и функционално. Иновативната архитектура, автономно строителство и дизайн, проектирани с високо ефективни материали и с най-доброто съвременно оборудване, VALLIATI e концепция за жилище, което има няколко разновидности – CLASSIC, ELEGANCEMODERNADELUX

Модулният начин на изграждане е напълно автоматизиран и уникален по рода си, което позволява жилищата да са малки,  но компактни, с жилищна площ от 56 до 70 кв. м  и да разполагат голямо разнообразие от опции, без да е необходимо обширно инженерство. Иновативния дизайн на жилищата е проектиран и създаден така, че да направи всеки клиент модерен участник в съвременният свят, в който живеем.

Всички използвани материали в направата му са рециклируеми и екологично чисти. С това компанията следва правилата за устойчиво развите и опазване на околната среда. Архитектурно разпределение включва комфортна зона за почивка и релакс на въздух, кухня с трапезария, всекидневна, спалня и баня, както и панорамен изглед към природната среда. Лесната комуникация до жилището предполага напълно автономно извършване на всички дейности при обитаването. Разпределението на къщата е съобразено, както за природна, така и за градска среда, като е напълно уникално за експлоатация.

VALLIATI HOUSE

Авторски публикации 97

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре