как да украсим къщата

Да украсим къщата?! Лесна и евтина декорация за градината…

Facebook
Instagram
Linked In
Fb messenger
Follow by Email
Да украсим къщата през свободните летни дни като се забавляме и ралаксираме отдадени на творчество…

Лятото е сезонът на отпуските и свободното време. И въпреки, че тази публикация е за хората, които са увлечени по творческата дейност и предпочитат провокацията, вместо да си почиват лежейки на дивана вкъщи, препоръчваме на всички да пробват. Няма нищо по-разпускащо от творенето, самият процес те отдалечава от всекидневните тревоги и освобождава мисълта.

Плюсът на интериорните решения, които сме избрали е, че не са скъпи и веднага след като Ви омръзнат, или имате нова идея, може да се отървете от тях с лекота. Така ще имате възможността всеки сезон да се радвате на различен дизайн…

Соларни лампи

Соларните лампи са популярно решение за украса на двора вкъщи или за заведение с градина. Използвахме тел, канап и соларна крушка-нищо повече. С тези материали работата е изклютелно лесна и забавна. Канапът може да се оцвети с акрилни бои и да се сплита по различни начини. Размер, форма, цвят- всичко остава на Вашето въображение. Винтидж стила остава модерен и се харесва както на жените така и на мъжете. Семплотата на естествените материали придава усещане за чар и уют на дома. Закачете импровизирания полюлей над масата в градината и украсете наоколо с бурканите. Разбира се, ще се вижда, че не сте се бръкнали надълбоко за украсата, но пък градината ще е стилна и тематична…Вътрешното удоволетворение от добре свършената работа не е за подценяване.

как да украсим къщата

Декупаж

Не сме оригинални с идята за декупаж, но едва ли вече някой може да бъде… Какво по-хубаво и лесно от това да си украсим интериора с празните, непотребни буркани. Тук възможностите са неизчерпаеми. Това му е хубавото на изкуството, толкова е безгранично. Няма правила, няма закони, но все пак малко усет към детайла или естетика няма да навредят.

За техниката декупаж се използват акрилни бои и салфетки. За снимките по-долу ние използвахме само боя и канап, но ако Вие искате да работите със салфетки, трябва да използвате лак/лепило за декупаж, с което да залепите салфетките за съда който ще декурирате. Разделяте салфетката и взимате само горния слой с рисунката на него, като с помощта на четка и лепилото го залепяте върху съда. Материалите за декупаж се продават в почти всички хоби или арт магазини.

как да украсим къщата
акрилни бои
как да украсим къщата

Глина

Тук с глината задачата е доста по-сложна, но все пак авантюристите могат да пробват. Както се вижда на снимкте, които откраднахме от един американски сайт, събирате уличните цветенца и хоп върху още меката глина. Резултатът наистина изгежда впечатляващ. Задължително работете с акрилни бои за всички декорации които правите и след това лакирайте, за да остане Вашето произведение на изкуството непокътнато.

Ако и Вие имате интересни предложения за ръчна изработка на украса или различни интериорни дизайни от подръчни материали, може да ни пишете на info@cafearte.bg

украсим
Авторски публикации 319

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
error: Копи не е възможно!!!