3 кила култура

„3 КИЛА КУЛТУРА“ стартира в ефира на Дарик радио- Русе

На 19 май от 11:00 в ефира на Дарик Русе започна най-новото предаване „3 кила култура“ с водещи режисьорът Ивайло Ненов, диригентът Димитър Косев и сценаристът и писател Христо Раянов. В студиото на Дарик Русе водещите заедно с  популярни и интересни гости ще коментират актуални теми и събития от културния живот на града и региона.


Особено важно място в предаването ще има рубриката „Елементарна култура“, където с гост, специалист в своята област, ще се обсъждат различни аспекти от градската култура –  как се ходи на концерт и театър, вандализъм ли са графитите, до елементарна култура на шофиране, култура на кръводаряване, благотворителност, хранене и още много теми от градския бит. 


В „3 кила култура“ място ще намерят и изпълнения на известни изпълнители от Русе и региона, както и такива от ъндърграунд сцената като целта е да се популяризират местните изпълнители и да се покаже, че в града талантливите хора трябва да имат своя трибуна.


В пилотното издание на „3 кила култура“ гости на Ненов, Косев и Раянов бяха актьорът Илия Деведжиев и оперната певица Андреана Николова. 

Предаването ще се излъчва и в Youtube и Spotify, a за повече информация следете каналите на „3 кила култура“ в социалните мрежи: 


Фейсбук: https://www.facebook.com/3kilakultura Youtube: https://www.youtube.com/@3kilakultura

3 кила култура
Авторски публикации 256

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре