BALKAN FAIR ONLINE

BALKAN FAIR ONLINE 20.03-02.04. Балкански Онлайн Панаир с изложба на занаятчии и творци

BALKAN FAIR ONLINE стартира през Септември 2020г. и е първия Балкански Онлайн Панаир, целта на проекта е да подпомогне бизнеса, спорта, културата, науката в условия на пандемия, като достига и обединява хиляди хора в седмични онлайн панаири, които се провеждат два пъти годишно за всеки сектор.

Ние променяме нормалния вид на панаирите, не само с онлайн представянето, но и със създаване на ЕКОСИСТЕМА в която всеки участник може не само да представи бизнеса си пред хиляди хора, но и да получи знания, полезни контакти и партньорства. Спестяваме време и пари на  всички участници в BALKAN FAIR ONLINE.

Благодарение на съвременните иновативни технологии, BALKAN FAIR ONINE осигурява достъп на широката аудитория потребители на Балканите и света, до постижения, нови технологии, стоки и услуги на компаниите участници.

През 2022г., организаторите създават първата панаирна академия в България „BALKAN FAIR ACADEMY“ в подкрепа на панаирната индустрия.

BALKAN FAIR ежегодно подкрепя на три каузи: 1. Спорт в България; 2. Горите в България; 3. Малкия бизнес в България; като заделя % от печалбата, при всеки онлайн панаир.

Онлайн изложбените пространства са разделени в три различни палати и категории:

Палата 1 Фирми и изложители

Фирми изложители от строителната Екоситема – Строителни фирми, Обзавеждане, Машини, Бои и мазилки, Врати за дома и индустрията, Озеленяване, Обков за врати и прозорци, Интериорни решения, Бизнес услуги и др.

Палата 2  Онлайн изложба  „Архитектура и Дизайн“  архитектурни и интериорни проекти.

Палата 3  Онлайн изложба на „Занаятчии и Творци“  тема творби за интериора и екстериора.

BALKAN FAIR ONLINE
Изцяло ръчно изработен голям стенен часовник. Лицето е направено е от дебела стара ръждясала ламарина и дъб. Самото дърво представлява много стара дъбова дъска, запазила патината на времето. Допълнена е от метални части, гарантиращи и здравината на конструкцията. Освен това са и забележителни художествени детайли. Използвани са 2 висококачествени немски часовникови механизма U.T.S. – един за часовника и отделно за махалото; Специално ръчно изработени стрели от титан.; височина – 80см ширина – 94см дълбочина – 6см; Боян Говедарски; Bulgaria;
Картина с маслени бои върху платно „У домовете и мислите на хората“. Размери-60/40; без външна рамка; Женя Райкова; Bulgaria;
„Ангелски крила“, изработени с техниката Макраме, 100 % памучно въже и основа от дърво. Размерите са 70/60 см.; Пенка Райчева; Bulgaria;
THE GUIDE LIGHT: Wine Bottle & Grapevine Lamp; Материали: Лозови пръчки; Бутилка от вино
51/30sm.; Станимир Иванов; Bulgaria;

Visit: BalkanFair

Авторски публикации 256

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре