Братя Аргирови и Трамвай 5

Братя Аргирови и  „Трамвай №5“ правят дискотека на 80-те със Си Си Кеч и Сандра

Родните изпълнители подгряват най-големия масов танц до момента.

Събитието “Дискотека с Братя Аргирови и Трамвай №5” ще събере в един клуб звездите от 80-те, които “ще върнат своето време” с незабравимо парти, украсено с хитовете на Си Си Кеч , Сабрина, Modern Talking, Bad Boys, Сандра и много други. Гвоздеите на вечерта ще бъдат нашите хора, а от диджейския пулт ще прогласят световните диско легенди на 80-те, с голяма част от които нашите изпълнители са били на една сцена през годините.

Датата е 29-ти април, а мястото е атракционът “Калоянова крепост” в Арбанаси. Зад пулта ще застанат 3-ма DJ Emo, DJ Кармен и DJ Венелин Готев. Нашите хора ще се появят на сцената както с вечни хитове като “Усмивката”, “Тя”, “Eмилия”, “Модерни времена”, “До вчера”, “Момиче за двама”, “Силвия”, “Точно в 5”, “От понеделник няма шега”, “Пролетна умора”.

Подобна дискотека не е имало от години у нас и целта е да се раздвижи целия огромен дансинг и да няма и един присъстващ, който да не танцува. Планира се най-големият масов танц през последните години у нас, събиращ на дансинга повече от 500 души едновременно, които да не спират да се движат в диско ритъм до края на дискотеката.

За още по-автентична атмосфера и настроение ще има дрескод с атрактивна диско прическа и блинк тоалет.

Концепцията е купонът да не спира цяла вечер, присъстващите да се върнат към младежките си години, влюбените към първата любов, а приятелите към купоните от онова време.

Повече информация за събитието, може да намерите на FACEBOOK страницата.

Авторски публикации 256

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре