„Shop & Chocolate bar” Пловдив

„Shop & Chocolate BAR” нов бутик за шоколад в сърцето на Пловдив

Добра новина за любителите на качествения шоколад в Пловдив. „Shop & Chocolate BAR” се казва новия бутик за шоколадови изделия на шоколатиера Деница Андонова.

На 28 април, Деница, отвари врати на ново ателие за ефирен и качествен ръчно правен шоколад в сърцето на град Пловдив. Новото място за наслада се намира на ул. Отец Паисий 42, до Базиликата.

Освен ръчно правени бонбони от белгийски шоколад, в шоколатерията ще се предлагат и различни десерти с подбрано вино за ценители.

„Shop & Chocolate BAR” Пловдив

„Скъпи приятели с вълнение ви съобщавам,че си имаме ново място в гр.Пловдив. Място, в което не само ще може да се насладите на вкусни сладости, да ви заситим и задоволим капризни небцета, но и да релаксирате в добра компания с чаша вино… А най-хубавото е, че в това местенце ще се събираме и творим заедно“

В ателието за шоколадови изделия, Деница, периодично ще организира работилници, в които всички желаещи да се потопят, по-отблизо, в света на шоколада и сладкарството, ще имат добра възможност и шанс да получат съвети от нейния опит.

Освен на място в магазина, с нейната подкрепа и менторство, ще имате възможност да творите и да се развихрите от вкъщи. С онлайн уроци, стъпка по стъпка, ще виждате как да правите вкусни белгийски шоколадови бонбони от нулата.

„Shop & Chocolate BAR” Пловдив

Авторски публикации 395

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
error: Копи не е възможно!!!